KOBIDO

El lifting sense cirurgia 

Descobreix l’equilibri entre allò físic, espiritual i psicològic amb el massatge facial japonès Kobido.

Kobido, el massatge facial japonès que aporta bellesa, salut i benestar.

El concepte de bellesa és, per a la tradició japonesa, l’equilibri entre els plànols físic, espiritual i psicològic. Quan aquests tres aspectes estan en harmonia, la bellesa arriba de forma natural.

El Kobido, o massatge facial japonès, és una experiència sensitiva. És delicat, estimulant i d’aplicació subtil i rítmica. Aquest tractament de rejoveniment facial de gran abast aporta bellesa, salut i lluminositat al rostre. Així mateix, proporciona una profunda sensació de benestar general. El Kobido és un dels millors mètodes per a la cura facial no invasiva, combinant tècniques de massatge facial, drenatge limfàtic i Shiatsu, tractades totes elles des de la tradició mèdica i el pensament oriental.

La medicina tradicional xinesa, el Chi Kung, la Fitoteràpia, la Moxibustió i l’Acupuntura, juntament amb l’Anmo (“fer massatge”, en xinès), formen la tècnica holística del Kobido.

Respecte el seu nom: Ko significa antic, bi bellesa i do camí, per tant, Kobido és «l’antic camí de la bellesa».

La tècnica holística del Kobido:
combinació de medicina oriental, massatge facial i drenatge limfàtic.

Què és el Kobido i com beneficia la pell?

El Kobido és una tècnica de massatge facial originària del Japó que té com a objectiu rejovenir i reparar el teixit facial, prevenint l’impacte del procés d’envelliment. Aquesta teràpia utilitza un tacte ràpid i rítmic per estimular el sistema nerviós, millorar la circulació de la sang i el flux limfàtic, consolidar i tonificar els músculs facials i equilibrar el flux energètic a la cara.

Com beneficia el Kobido la pell facial?

Les tècniques terapèutiques del Kobido estimulen els nervis facials i les cèl·lules de la pell, cosa que es tradueix en un benefici general en els teixits. Això inclou un augment en la circulació sanguínia i l’oxigenació de la pell, millorant la distribució de nutrients i eliminant les toxines i les impureses cutànies. Des de la primera sessió, es pot percebre una millora a la pell, cosa que fa del Kobido una excel·lent opció per a aquells que busquen cuidar i millorar l’aparença del seu rostre.

Beneficis

El Kobido és, doncs, el tractament natural més efectiu per millorar la pell del coll i el rostre, i minimitzar-ne el procés d’envelliment. Els seus efectes són immediats: elevació i fermesa, eliminació de toxines i destrucció de cèl·lules mortes. El resultat és una pell lluent, lluminosa, fresca, en un rostre serè i radiant.

RELAXA

El Kobido allibera les contractures del teixit muscular, permetent una bona irrigació per tot el rostre i aportant-hi més oxigen i nutrients.

TONIFICA

De la mateixa forma que l’exercici reafirma el cos, el massatge facial japonès enforteix i tonifica la musculatura facial, prevenint-ne la flaccidesa i les arrugues.

Logo emociones

PURIFICA

El Kobido facilita l’eliminació de toxines a través del sistema limfàtic. Alhora, augmenten el col·lagen i l’elastina.

Més a més

Combat l’estrès.
Evita la rigidesa facial.
Alleugereix les migranyes, cefalees o mals de cap.
Redueix els efectes del bruxisme.
Afavoreix la vista, per l’estímul a les zones properes als ulls.

IL·LUMINA

En augmentar el rec sanguini, augmenta la lluminositat i ofereix un aspecte saludable i juvenil a la pell, frenant els signes visibles de l’envelliment.

HIDRATA

Amb aquesta tècnica s’incrementa la capacitat de la pell per retenir la seva hidratació.

Una mica d´història.

Segons la tradició japonesa, la bellesa és un reflex de l’equilibri entre ment, cos i esperit, i això es reflecteix al rostre. Per aquest motiu, el Kobido es defineix amb un doble objectiu: saludable i estètic.

En els seus orígens, l’Anmo (en xinès, “friccionar” i “empènyer”) tenia com a objectiu mantenir o restablir el flux d’energia vital o Qi per tot el cos, a través dels meridians, que són com rius que el recorren transportant l’energia vital. Aquest equilibri evita l’aparició de la malaltia.

Al segle XIV, els coneixements de la medicina xinesa van arribar al Japó, on van adaptar-los a la seva pròpia tradició. Explica la història que els guerrers Samurai utilitzaven el massatge facial japonès per calmar la ment i potenciar la seva força interior.

L’any 1472, l’emperadriu japonesa va fer-se ressò dels beneficis del Kobido, i va incloure aquest tractament en el seu ritual de bellesa. A partir d’aleshores va convertir-se en un privilegi de la família imperial nipona, passant de generació en generació.

En efecte, el Kobido va estar reservat durant segles per a una elit. Per la seva sofisticació, delicadesa i sorprenent efecte rejovenidor, aquest massatge facial estava a l’abast de pocs. És per això que resulta un privilegi que hagi arribat fins a nosaltres, oferint-nos tots els seus beneficis.

Preguntes freqüents sobre KOBIDO

L’anomenen lífting facial sense cirurgia. A través de la correcta manipulació de la pell és possible mantenir l’aparença juvenil del rostre. És, per tant, un dels millors mètodes per a la cura facial no invasiva.

Les mans i els dits són les úniques eines. Segons el tractament, s’utilitzen olis essencials per a una millor manipulació, amb efecte terapèutic.

Si es desitja un efecte de lífting són recomanables entre 6 i 10 sessions en un període de dos mesos. Després, s’aconsella realitzar una sessió mensual de manteniment.

Des de la primera sessió augmenten el col·lagen i l’elastina, i s’assoleix una pell serena i brillant, en un rostre que transmet frescor i lluminositat.

Al contrari, es tracta d’un massatge molt delicat, estimulant i d’aplicació subtil, ràpida i molt rítmica.

Són tractaments diferents. Però el massatge facial Kobido és 100% natural. Es realitza treballant la musculatura subcutània de la pell per tal d’estimular el sistema nerviós i equilibrar el flux d’energia del rostre.

Entre 50 minuts i 75 minuts, segons el tractament triat.

Tothom, dones i homes. En menors de 30 anys manté el to muscular; a partir dels 40, augmenta el metabolisme cel·lular, que s’enlenteix amb l’edat. Passats els 50, ajuda a redefinir els contorns de la cara.

Ir al contenido